Binnen acht weken de beste versie van jezelf

Ben jij er klaar voor om je struikelblokken onder ogen te komen? Keihard de diepte in om jezelf te vinden.

Micro movement

Wat houdt het in

De woorden verklappen het al: Micro Movement. Om bij jouw macro doel te komen, gaan we kleine stappen zetten om vooruit te komen.

We gaan acht weken doelgericht aan de slag met precisie, de hardheid van de militair en de kwetsbaarheid van de ervaring. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding in de juiste balans. In deze acht weken zijn drie fysieke momenten.

Micro stappen naar het macro doel

Het doel

Wat wil je precies bereiken? Kom er achter wat je missie is, maak je levenspad inzichtelijk door er “gewoon” één te schetsen. Waar zitten jouw stress momenten op de dag en wat zijn je golden hours? We bouwen samen een routeplanner, bepalen jouw persoonlijke koers en maken de obstakels en hulpbronnen inzichtelijk.

Voor wie

Ben jij jong en ondernemend, heb je struggles in het leven, kom je er niet uit? Merk je dat je wat zwaarder wordt? Maar geen tijd om naar de sportschool, je weet niet welke kant je op wilt in je leven. 

Als jij niet bang bent om de diepte in te gaan. Om uit je comfortzone te gaan. Dan is Micro Movements voor jou!

Wanneer

De eerste Micro Movements start eind augustus. 

Deelnemers

Om iedereen de juiste hoeveelheid begeleiding te bieden, is de groep klein. De Micro Movements bestaat uit maximaal zes deelnemers.

micro movement

Onbeperkt online support

Jeroen is 24/7 beschikbaar voor vragen via Whatsapp of bellen.

Professionele begeleiding

Jeroen heeft geruime ervaring opgedaan binnen defensie, hij is nog steeds actief als inspirator en human performance trainer binnen de Koninklijke Marine.

Maatwerk

De aanpak is doeltreffend en passend bij jouw dagindeling.

Wie is jouw coach

Jeroen Kuiper - Performance trainer

Jeroen heeft geruime ervaring opgedaan binnen defensie, hij is nog steeds actief als inspirator en human performance trainer binnen de Koninklijke Marine.

“Bij de Marine leerde ik dat een goede voorbereiding het belangrijkste is van de reis, train as you fight!”

Jeroen transformeerde zichzelf hij is ervaring deskundig en was heer en meester in destructieve gewoonten, door schade en schande werd hij wijs en maskers vielen af. Ontmaskeren is daarom ook één van zijn vaste items in de methode. De methode is kort, krachtig en zeer effectief.

Wat andere van Natuurlijk Mentaal vinden

Lees de recensies

Hier komt slide met recensies, naam en rond profiel foto per persoon of logo bedrijf. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jan Klazen