Plan een intake

Ben jij klaar voor een betere versie van jezelf? Tijdens een eerste intake bespreken we jouw behoefte en denk ik met je mee. Het MOED-traject is een uniek proces waarin jij centraal staat. Jouw persoonlijke strijdplan zit vol ongemak, schaarste, onvoorspelbaarheid, afwisseling en acute stress. Je systeem wordt weer wakker en jij wordt sterker.

Ook als blijkt dat het MOED-traject (nu) niet voor jou is, sta ik voor je klaar in de vorm van een eenmalig consult of losse coaching sessies. Ik werk altijd volgens de MOED methode; we gaan aan de slag met jouw Mindset, Ontspanning, Eetpatroon en Dagelijkse beweging om je vitaliteit terug te winnen. Geen fabels, maar meetbaar resultaat. Plan een 30 minuten gesprek en start direct met jouw energietransitie. De kosten van een intakegesprek bedragen €20,-.

De Krachtmeting:

Waar Sta Je Nu?

De krachtmeting is een gesprek dat plaatsvindt via Zoom. We bekijken de actuele staat van jouw gezondheid. Het is een persoonlijk en recht voor zijn raap gesprek met specifieke vragen. Ik wil weten wie je bent en hoe je in het leven staat. Zie de krachtmeting als een taxatie. Ben jij geschikt voor het MOED traject? Ik vraag volledige toewijding. De kosten bedragen 20 euro en geven gelijk inzichten. Plan een gesprek in en start direct met jouw energie transitie.

[calendarista-booking id="4"]