Jeroen als inspirator

Heb jij zin in een interactieve avond? Wil jij weer voelen? En leren te vertrouwen op dat stemmetje van binnen? Na deze avond bezit jij de handvaten om in je kracht te staan!

Natuurlijk Mentaal spreekt

wat kan ik jou bieden

“Zet je masker af.” Jeroen deelt vol passie en energie op een inspirerende en interactieve manier zijn kennis. Jeroen helpt jou beter te dealen met stress en met het krijgen van de juiste mindset. Je krijgt inzichten in je eigen belemmeringen.

Zet het in je agenda

Jeroen kuiper vs rypke zeilmaker

Strijdt

‘Strijdt’ is het vrijgevochten avondprogramma dat ademcoach en human performance trainer bij defensie; Jeroen Kuiper lanceert, in samenwerking met vrije Fries, schrijver en infotainer; Rypke Zeilmaker. Zij strijden tegen elkaar, met als inzet ieders vrijheid en bevrijding.

Wie er wint, hangt van U af, het publiek dat bij deze baanbrekende interactieve theatershow kan kiezen. Ga het gevecht aan met Jeroen en Rypke, en met Uzelf. Kunt U de eigen grootste tegenstander de baas?

29 juni 2023 om 19:30 start de inloop. Van 20:00 tot 22:30. 

Bestel nu uw tickets: €20 per ticket, betalen bij de deur.

Aanmelden bij: gbergsma75@gmail.com

Wie is jouw inspirator

Jeroen Kuiper - Performance trainer

Jeroen heeft geruime ervaring opgedaan binnen defensie, hij is nog steeds actief als inspirator en human performance trainer binnen de Koninklijke Marine.

“Bij de Marine leerde ik dat een goede voorbereiding het belangrijkste is van de reis, train as you fight!”

Jeroen transformeerde zichzelf hij is ervaring deskundig en was heer en meester in destructieve gewoonten, door schade en schande werd hij wijs en maskers vielen af. Ontmaskeren is daarom ook één van zijn vaste items in de methode. De methode is kort, krachtig en zeer effectief.