word de beste versie van jezelf

Persoonlijke coaching is een proces waarbij wij samen doelen stellen en een actieplan ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Door middel van persoonlijke coaching krijg je inzicht in jezelf, je sterke en zwakke punten en de obstakels die je tegenkomt op weg naar succes.

Persoonlijke coaching is een proces waarbij wij samen doelen stellen en een actieplan ontwikkelen om deze doelen te bereiken.

human performance trainer

Wat houdt het in

Een human performance trainer is een professional die zich richt op het optimaliseren van de prestaties van individuen en teams. Door middel van mijn methode help ik jou bij het verbeteren van je fysieke en mentale vaardigheden, het bevorderen van gezondheid en welzijn, en het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.

wie

Heb je last van chronische stress? Zit je voor je gevoel tegen een burn-out aan? Zit je teveel in je hoofd? Slaap je slecht? Ben je prikkelgevoelig?

Ben je niet bang om uit je comfortzone te stappen? Dan is mijn methode geschikt voor jou!

hoe

Door middel van voeding, koudetraining, ademwerk en nog veel meer laat ik jou zien waar je tot in staat bent.

Wanneer

Het is maatwerk. Voor de een is een traject van kortere duur voldoende en voor de ander is langdurige begeleiding beter passend.

het doel

Het resultaat is dat je alerter wordt, meer vitaliteit ervaart, beter slaapt, minder stressgevoelig wordt, een betere immuniteit ontwikkelen, een beter humeur hebben en verhoogde wilskracht.

Wie is jouw coach

Jeroen Kuiper

‘Natuurlijk Mentaal’ als personal trainer, mentale gezondheidscoach, human performance trainer en ademcoach. Jeroen is door zijn eigen weerstand tegen ‘voelen’ heen gebroken en is dus ervaringsdeskundige. Dat is een weg geweest van vallen en opstaan, doelen of verwachtingen bijstellen en weer door. Daardoor is hij uitgegroeid tot een betere versie van hemzelf. 

“Ik wil dat graag delen zodat ook andere mensen, die zich op diezelfde hobbelige weg bevinden, de regie over hun eigen leven terug krijgen.”

Wat andere van Natuurlijk Mentaal vinden

Lees de recensies

Beste Jeroen, tijdens mijn borstvoeding periode heb ik ontzettend goede adviezen van jou gehad, waardoor onze zoon een veel rijkere voeding van mij kreeg maar waardoor ik veel beter herstelde, mij energieker en fitter voelde.

Later in het jaar ben je mij nogmaals heel goed geholpen want ik kreeg een vreselijke uitbraak van mijn artritis psoriatica, samen hebben we mijn hele voedingspatroon doorgespit en stap voor stap kwamen we bij het eindpunt en weg was mijn huiduitslag.
Nogmaals ontzettend bedankt Jeroen!! Je bent sociaal, fanatiek, ontzettend kundig en gedreven, dit had ik ook echt nodig om door te zetten en vast te houden in mijn nieuwe leefstijl.

Yneke van den Berg

Nu starten