Een sterk team navigeert door elke storm

Brengen het computerwerk, het thuiswerken en de ZOOM-meetings weinig energie en échte connectie met je collega’s en zou je dit graag anders zien. Zat je te denken aan een vitaliteitsdag? Zoek dan niet verder.

Natuurlijk Mentaal voor jou

Wat kun je verwachten

Ben je op zoek naar een activiteit voor een grote groep? Lees verder en ontdek wat ik jou kan bieden.

de methode

Ademwerk

De focus bij ademwerk ligt op het bewust ademen om fysieke, emotionele en mentale welzijn te bevorderen. Door middel van ademhalingsoefeningen, meditatie en bewustzijnstechnieken kan men leren om dieper en efficiënter te ademen, waardoor spanning en stress in het lichaam verminderen en het vermogen om te ontspannen en te kalmeren toeneemt.

Voeding

Voeding is essentieel voor een goede gezondheid en welzijn. Het verwijst naar de voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. Een gezond dieet omvat een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder fruit, groenten, volle granen, mager vlees, vis, bonen en peulvruchten.

Koudetraining

Koudetraining wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt, zoals een verbeterde bloedcirculatie, een verhoogde stofwisseling, een vermindering van ontstekingen en pijn, en een toename van de energie en focus. Bovendien kan het ook helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de slaap.

Wie is jouw coach

Jeroen Kuiper - Performance trainer

Jeroen heeft geruime ervaring opgedaan binnen defensie, hij is nog steeds actief als inspirator en human performance trainer binnen de Koninklijke Marine.

“Bij de Marine leerde ik dat een goede voorbereiding het belangrijkste is van de reis, train as you fight!”

Jeroen transformeerde zichzelf hij is ervaring deskundig en was heer en meester in destructieve gewoonten, door schade en schande werd hij wijs en maskers vielen af. Ontmaskeren is daarom ook één van zijn vaste items in de methode. De methode is kort, krachtig en zeer effectief.

Wat andere van Natuurlijk Mentaal vinden

Lees de recensies

“Onlangs heeft Jeroen een workshop “Breath” en “WHF” gegeven aan de leden van onze gym, Urban Gym Almere. De ervaring van deze workshop was magisch te noemen!

Naast het feit dat Jeroen een prettige en kundige persoonlijkheid is, hebben we genoten van zijn aanwezigheid. Jeroen beweegt mee in hetgeen we wilden aanbieden, adviseert ons en neemt de leden mee onder zijn vleugels zodat zij de maximale beleving kunnen ervaring.

De WHT workshop duurde ruim 5 uur en was top georganiseerd. Tevens is er uitstekende nazorg. Onze leden zijn voorafgaand, tijdens, maar ook zeker erna prima geïnformeerd en hebben ze tips en tools ontvangen hoe ze dit moment zouden kunnen herbeleven. Mooi!

Jeroen, we kijken uit naar een volgende ontmoeting. Want als het aan onze leden ligt, komt die er snel!”

Nicole de Haan

Contact opnemen met jeroen